EEN PROEF ABONNEMENT KAN OOK

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over onze leesmap. Bekijk hieronder de veel gestelde vragen. Zit uw vraag er niet bij? Stel hem via de mail of neem telefonisch contact met ons op.

1. Ik ga met vakantie, wat nu?
Om de bezorging tijdens uw vakantie te regelen klik hier en geef uw vakantie aan ons door.

2. Ik heb een vraag over de betaling?
Automatisch betalen per maand. Als u per automatische incasso betaalt wordt er altijd aan het begin van iedere maand een bedrag afgeschreven. De eerste maand van het kalenderkwartaal (januari, april, juli en oktober) wordt altijd voor 5 weken afgeschreven. Alle overige maanden wordt er voor 4 weken abonnementsgeld geïncasseerd. Indien wij er niet in slagen het bedrag bij u te incasseren, wordt dit rondom de 14de van die maand nogmaals geprobeerd. Hierbij worden de extra bankkosten van € 0,50 eenmalig bij uw abonnementsgeld opgeteld.
Indien ook de tweede incasso poging mislukt, ontvangt u van ons direct een acceptgiro thuis met het openstaande bedrag incl. administratiekosten.

Let op: De volgende maand wordt weer gewoon doorgegaan met het automatisch incasseren van het nieuwe abonnementsgeld. Blijkt ook dit niet mogelijk dan wordt uw betaalwijze omgezet. U ontvangt dan een acceptgiro van ons voor het hele kwartaal incl. administratie kosten.

3. Ik heb mijn cadeau nog niet ontvangen?
Het standaard levertermijn bedraagt 10 tot 13 weken. Als u uw cadeau daarna nog niet heeft ontvangen kunt u dit doorgeven via het contactformulier.

4. Ik wil een nieuw abonnee opgeven?
Wij willen u als bestaande abonnee graag belonen voor het aanbrengen van een nieuwe abonnee.
Indien de nieuwe abonnee bij het aanmelden uw postcode + huisnummer invult in het veld Opmerkingen (3e stap van het bestelproces), dan nemen wij contact met u op voor een mooi cadeau!

5. Hoe geef ik een adreswijziging door?
U kunt hiervoor het verhuisformulier gebruiken via de contactpagina.